Akim, Stacy terima ahli keluarga baru


Baru je semalam mama tanya dengan Mya pasal Stacy. Tup-tup, hari ni, Akim kejutkan peminat dengan berita Stacy selamat lahirkan bayi perempuan di laman instagramnya. Berita ini sebenarnya baru singgah ke tetingkap Mya sebab sepanjang hari ni Mya tak sempat nak scroll instagram. Agak busy dengan tempahan yang terbaru. Anyway, Mya pun tak nak terlepas peluang untuk ucapkan tahniah kepada Akim dan Stacy on this happy occasion. 

Berkongsi kegembiraan dengan peminat

Sumber Gambar : Instagram Rasmi Akim Ahmad


.Memang Mya terkejut betul masa gambar ni muncul di timeline instagram Mya. Yalah Tak ada dengar khabar angin apa pun. Atau mungkin Mya yang tak sempat nak ambil tahu hal semasa disebabkan terlalu sibuk. Instagram Akim hingga ke saat ini pun masih lagi dihujani dengan ucapan tahniah dari para peminat. Anyway, tahniah diucapkan buat Akim, Stacy dan Beyya untuk kedatangan ahli baru dalam keluarga kecil mereka. 

p/s: Tak sabar nak tunggu Akim dan Stacy tunjuk gambar newborn baby.
Mesti segak macam mak pak dia jugak.

2 comments:

[PERINGATAN] Komen yang mempunyai pautan ke mana-mana blog atau laman web yang menjurus kepada perniagaan atau bersifat keuntungan sebelah pihak, akan dipadamkan serta-merta. Jika berminat untuk meletakkan link atau pautan ke dalam entri ini, sila hubungi penulis di mynurulatika@gmail.com.
[PENAFIAN] myafarisha.blogspot.com dan pemilik blog ini secara khusus tidak akan bertanggungjawab terhadap apa juga liabiliti, kerosakan, kehilangan, kerugian atas risiko, peribadi mahu pun sebaliknya yang berlaku akibat, secara langsung atau tidak langsung daripada penggunaan dan aplikasi, daripada apa juga kandungan yang diperolehi dari blog ini.
Pemilik blog juga tidak akan bertanggungjawab sama sekali terhadap komen-komen yang di siarkan dan ianya adalah tanggungjawab penulis komen itu sendiri.
Segala artikel yang dihasilkan oleh pemilik blog ini hanya sekadar pendapat peribadi yang mahu dikongsi bersama para pembaca blog ini serta untuk koleksi rujukan buat pemilik blog untuk kegunaan pada masa hadapan.
Copyright © 2015 Mya Farisha
| Distributed By Gooyaabi Templates